You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Leveringen

Transport firma´s:

De levering wordt gedaan via de firma Redur in Spanje. Deze zijn aangesloten bij de Eurodis groep. De uitlevering zal worden uitgevoerd door de desbetreffende partner in het land van bestemming. De tracking code die u wordt toegestuurd na verzending kunt u controleren op de website van www.eurodis.com. Daar de verzending geschiedt uit Spanje kunnen we geen 24 uurs service aanbieden. De gemiddelde looptijd van een zending bedraagt 5-6 werkdagen naar zowel Nederland als België.

Verzendkosten:

De verzendkosten worden separaat berekend en dit wordt gedaan naar gelang het totaalbedrag van de bestelling. De verzendkosten zijn voor zowel Nederland als België als volgt:

0-100 € 10 €
100 € - 200 € 20 €
200 € - 300 € 30 €
300 € - 500 € 50 €
> di 500 € 60 €

Transportschade:

Zodra de zending bij u aankomt, is het van belang dat u binnen 48 uur eventuele transportschade meldt bij ons, bij voorkeur via het formulier: schade melden. Meldingen van transportschade na deze 48 uur worden niet erkent.


Magazijn:

De voorraad bevindt zich in Alicante, Spanje en de aangegeven levertijden zijn exclusief de verzendtijd.


Garantie:

Op alle producten heeft u 2 jaar garantie. De garantie bestaat uit het opnieuw versturen van onderdelen of in uitzonderlijke gevallen het vervangen van het product.


Retouren:

Mocht u niet tevreden zijn over het product, maar er is geen sprake van schade noch garantie, dient u de goederen terug te sturen naar ons adres in Spanje in originele staat, ongebruikt, ongemonteerd en in de originele verpakking. Op het moment dat u een meubel monteert vervalt het recht tot retoursturen. U blijft dan uiteraard wel uw garantie behouden.Close