You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Klanten Groupon

Domensino lanceert regelmatig speciale aanbiedingen op Groupon. Voor klanten die via Groupon kopen of hebben gekocht kunnen hier informatie vinden over hoe dat nou precies werkt.

De speciale aanbiedingen die u vindt op de website van Groupon zijn slechts beschikbaar in de landen waar de aanbieding wordt aangeboden. U kunt dus alleen op Groupon Nederland kopen als u het leveradres ook in Nederland is. Hetzelfde geldt voor aanbiedingen in België die exclusief zijn voor leveradressen in België.

Mocht u vragen hebben over de producten die we op Groupon aanbieden, kunt u altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@domensino.net Wij zijn een Spaanse onderneming en kunnen u te woord staan in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans en Spaans

Als u via Groupon koopt, dan betaalt u aan Groupon. U hoeft in feite verder niets meer te doen. Van Groupon krijgen wij de lijsten met uw naam, adres en telefoonnummer toegestuurd met het door u bestelde product. Belangrijk te weten voor u is dat wij geen email adressen krijgen van de klanten van Groupon en derhalve kunnen wij de klanten ook niet op de hoogte houden van de verzendingen via email. Zodra wij de informatie ontvangen van Groupon met al uw gegevens gaan wij automatisch over tot verzending, ook hier hoeft u niets voor te doen. Slechts in het geval van onduidelijkheden in uw gegevens, zullen we telefonisch contact met u opnemen. Zorgt u er aub wel voor dat de NAW gegevens juist zijn ingevuld om problemen te voorkomen.

De trackingnummers van de pakketten geven wij de dag na de verzending door aan Groupon. Groupon zorgt ervoor dat u deze trackingnummers doorgestuurd krijgt naar uw mailadres. Vanuit Spanje versturen we de goederen met de firma Redur. Redur is deel van de Eurodis groep. U kunt uw pakketjes traceren via de www.eurodis.com Eenmaal beland op dez pagina heeft u 3 opties om pakketjes te traceren. De eenvoudigste methode is de middelste optie. Ten eerste wordt u gevraagd vanuit welk land het pakket is verstuurd. Daar kiest u dan Spanje. Vervolgens kunt u uw trackingnummer invullen en op de knop “zoeken” drukken. Vervolgens opent zich een scherm met de informatie waar de pakketjes zich bevinden. Mocht u geen informatie te zien krijgen, dan raden we u aan het de volgende naam nogmaals te proberen, want soms loopt de informatie enigszins achter op de actuele situatie. Geen paniek, want dit betekent niet dat het niet verstuurd is. In principe worden de pakketten geleverd in Nederland door Post NL en in België door Ciblex. Voor eventuele vragen over wanneer er wordt uitgeleverd kunt u contact opnemen met respectievelijk Ciblex of met Post NL. Als u een volumneus product heeft gekocht, zoals bijvoorbeeld een bed, dan dient u contact op te nemen in Nederland met Post NL cargo. In België blijft het gewoon Ciblex. U dient rekening te houden met een looptijd van ongeveer 5-8 dagen vanaf de dag van verzending.

We zijn bezig met een inlogsysteem te verzinnen zodat u met uw coupon code die u van Groupon toegestuurd krijgt in te kunnen loggen om te kijken waar de zending zich bevindt. Helaas is dit een complex iets en kan even op zich laten wachten.

U krijgt met de geleverde producten een factuur toegestuurd van Domensino op uw naam. Deze factuur kunt u het beste goed bewaren, want deze is tevens uw garantie.

Let op! Zodra u de goederen ontvangt is het noodzaak om binnen 2 dagen de goederen te controleren op transport schade en dit ook binnen 2 dagen na ontvangst direct te melden als er sprake is van schade door transport. U kunt dit doen door op de link “probleem melden” te klikken op onze website. Daar kunt u dan alle gegevens invullen en er zal z.s.m. contact met u worden opgenomen. Het is zeer belangrijk dat u transport schade bij ons meldt en niet bij Groupon, dit omdat dat de zaken enorm kan vertragen. U kunt ook een email sturen naar ons emailadres info@domensino.net . We zullen van geval tot geval bekijken wat de beste oplossing is voor de eventuele transport schade, maar hoe dan ook, het wordt opgelost.

Mocht u als klant van Groupon ook nog geïnteresseerd zijn in andere producten die wij op onze website aanbieden en niet op Groupon, neemt u dan contact met ons op. Wellicht kunnen we alles in één zending versturen en hoeft u geen transportkosten te betalen. Dit ligt wel aan de producten die u zou willen bestellen en welk product u heeft of gaat kopen op Groupon. Ook deze vragen kunt u gerust sturen naar info@domensino.netClose